ISOMAT isi imbunatateste prezenta pe plan international cu Entersoft Business Suite®

IISOMAT, unul dintre cei mai importanti producatori de produsi chimici si materiale pre-mixte din Europa de Sud-Est, a ales Entersoft Business Suite® ca sistem informatic central pentru a satisface cerințele ridicate de afaceri din Grecia, România, Bulgaria și Serbia.

Noul sistem informatic al ISOMAT va sprijini în mod cuprinzător organizarea și monitorizarea activității financiare și comerciale, precum și gestionarea fluxului de producție și calculația costurilor avand la baza o solutie integrata si automatizata. Aceasta va permite eficientizarea intregului flux intre departamentele si filialele companiei ce vor adopta software-ul si va fi folosit de catre 115 utilizatori. Mai mult decât atât, rapoartele consolidate inter-company, în combinație cu instrumente avansate precum solutia Entersoft MIS și de Business Intelligence, vor facilita luarea deciziilor în timp real și sporirea capacitatii de a pune în aplicare strategia de dezvoltare al ISOMAT Group.

ISOMAT a fost fondată în 1980 pentru a satisface nevoia crescuta a materialelor de constructii moderne, prin producerea și promovarea produselor avansate tehnologic la prețuri accesibile. Cu două fabrici de producție ultra-moderne, în Salonic și Belgrad, patru societăți afiliate in piețele din Serbia, România, Bulgaria și Turcia, un birou reprezentant în Rusia și o rețea puternică de distribuitori locali profesionale, ISOMAT efectuează vânzări internaționale la mai mult 35 de țări din întreaga lume.

Dl. Thanos Tziritis, CEO la ISOMAT, a declarat: “ISOMAT are prezență multinațională și este în continuă evoluție. Cerințele noastre de la noul nostru sistem software de business au fost deosebit de mari și complexe, deoarece ne-am dorit să adoptam un sistem software care va fi capabil să susțină creșterea noastră. Am selectat Entersoft Business Suite, deoarece acesta îndeplinește nu numai nevoile grupului nostru în Grecia și în străinătate, dar, de asemenea, detine un aspect tehnologic puternic, include cele mai bune scenarii de tip „best practicies” și un puternic sistem de raportare a informației (MIS). Mai mult decât atât, Entersoft are un record dovedit de succes in implementarea proiectelor in companii cu dimensiuni similare. Cu această investiție ne propunem să consolidam în continuare exporturile și competitivitatea noastră. ”