Entersoft România întroduce soluția Entersoft Business Suite în regim de Software ca Serviciu (SaaS)

Entersoft România întroduce soluția Entersoft Business Suite în regim de Software ca Serviciu (SaaS) sau în Cloud, utilizată deja cu succes și pe alte piețe internaționale. Cu noua platformă clienţii au la dispoziţie acelaşi nivel de funcţionalitate şi performanţă, pe baza unui abonament lunar sau trimestrial, fără investiţii costisitoare în licenţe sau echipamente. Soluția cu abonament poate fi utilizată atât dintr-un cloud public, al unui furnizor extern, cât și dintr-un cloud privat, pe infrastructura clientului.

Versiunea SaaS a soluției Entersoft Business Suite este disponibilă în varianta standard, fără să fie nevoie de servicii de customizare, accesibilă pentru utilizatori prin abonament în doar 24 de ore de la semnarea contractului. Clienții beneficiează şi de varianta personalizată, ceea ce presupune servicii de consultanţă şi personalizare în funcţie de nevoile punctuale ale clientului.

„În mod tradițional, un proiect complex de business are patru componente majore de cost: hardware, licenţe, servicii, precum și actualizarea versiunilor noi, costuri pe care le eliminăm complet sau le reducem considerabil prin versiunea SaaS sau Cloud a Entersoft Business Suite. Într-un timp mediu de 3 ani, contractarea unei platforme informatice prin plata unui abonament lunar reduce costul unui proiect în medie cu 50%. Considerăm că este un argument notabil pentru companiile mici ce pot astfel să își disponibilizeze capitalul pentru alte investii, cât și pentu companii mari ce vor să își schimbe modelul de licențiere de la on-premise la varianta SaaS, beneficiind de aceleași servicii de calitate și de o echipă de consultanți cu experiență” consideră Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Versiunea SaaS rulează din centrele de date Microsoft şi are o disponibilitate garantată de 99.9%. Politica comercială a Entersoft România permite clienţilor să migreze rapid și fluent între versiunile SaaS și on premises, precum și adăugarea sau eliminarea de utilizatori în funcţie de sezonalitate. Serviciul este deja disponibil pe piața locală.