Designed by Freepik

Distribuitorii de medicamente generice aleg soluțiile Entersoft

Soluțiile Entersoft dedicate domeniului farmaceutic, bazate pe Entersoft Mobile Sales Force Automation și Entersoft Mobile Merchandising, aduc o creștere de eficiență echipelor de vânzări și reprezentanți medicali care distribuie și prezintă medicamente generice și non-farmaceutice. În Grecia, peste 350 de specialiști în vânzări și reprezentanți medicali din cadrul a 20 de companii locale și multinaționale beneficiază de soluțiile Entersoft pentru piata farmaceutică.

Piața medicamentelor generice și a non-farmaceuticelor oferă multiple canale de distribuție, de la farmacii până la supermarketuri și acoperă o gamă foarte largă de produse. Soluțiile Entersoft contribuie la optimizarea proceselor, indiferent de complexitatea acestora: planificare strategică, marketing și vânzări pe teren, livrarea informației către clienți sub forma unor prezentări interactive, preluare comenzi, merchandising (pentru farmacii), aplicare politică de creditare etc dar și raportare și evaluare cu indicatori de performanță la nivel de echipa sau de angajat. Astfel, aplicația permite creșterea eficienței, îmbunătățirea serviciilor de suport și a experienței clienților precum și susținerea cu informații a deciziilor.

Soluțiile Entersoft pentru distribuția de medicamente generice și non-farmaceutice au fost selectate pentru aceste beneficii cheie de către 20 de companii relevante din acest domeniu precum: Costas A. Papaellinas Hellas S.A., PEI.FA.SYN., Frezyderm S.A., GAP S.A., Lavipharm Hellas S.A. ,L’Oreal Hellas S.A., PharmaSwiss Hellas S.A. etc.