Seminar privind sistemul de TVA la incasare

Joi, 10 Ianuarie 2013 · 09:30 – 13:00

Starlight Suiten Hotels,
Str. Grigore Alexandrescu 89-97, sector 1
Bucuresti, Romania

Noile modificari legislative afecteaza toate companiile chiar daca fac parte sau nu din sistemul TVA la incasare. Acest lucru se datoreaza faptului ca vor lucra cu furnizori care fac parte din sistem si astfel TVA-ul nu va mai fi dedus la primirea facturii ci la plata acesteia (chiar daca beneficiarul nu face parte din sistemul TVA la incasare).

Pentru a face fata noilor nevoi de raportare, sistemul va fi configurat cu tipuri de documente noi de plata/ incasare pentru stabilirea exacta a momentului exigibilitatii TVA-ului.
De asemenea, vor fi configurate noi jurnale de achizitie /vanzari in conformitate cu modelele propuse pentru a evidentia informatiile necesare intocmirii corecte a decontului de TVA.
In afara de aceste modificari care vor fi disponibile pana la sfarsitul anului 2012 pe noua versiune a aplicatiei, Entersoft va furniza si procedura de lucru corespunzatoare. Aceasta va asigura pregatirea utilizatorilor de a utiliza corect aplicatia inca de la intrarea in vigoare a modificarilor legislative, pentru a nu exista intreruperi in activitatea de introducere a datelor.

Pentru mai multe detalii va invitam in data de 10 ianuarie 2013, intre orele 09.30-13.00 la Starlight Suiten Hotels, Str. Grigore Alexandrescu 89-97, sector 1 pentru o prezentare mai amanuntita privind aceste modificari legislative. La aceasta intalnire va participa si un consultant pe partea legislativa care ne va furniza toate datele necesare privind acest subiect si va putea raspunde la orice neclaritati cu privire la aceste modificari si cum acestea pot afecta business-ul in care d-voastra activati.