Căutare
Limba:
Press Office
Comunicate de Presa
Entersoft Mobile CRM/SFA a fost evaluata pozitiv de catre Technology Evaluation Centers
-
Downloads:

Atena, 27 martie 2017

 

Solutia Entersoft Mobile CRM/Sales Force Automation (SFA) a fost recent evaluata de catre Technology Evaluation Centers (TEC), cel mai mare furnizor global de resurse pentru selectia de software si servicii IT care are ca obiectiv sprijinirea companiilor si altor organizatii in a alege cel mai bun software de business potrivit cu nevoile lor.

 

In raportul TEC, Entersoft Mobile CRM/SFA este pozitionata foarte favorabil in raport cu alte aplicatii cunoscute din industrie precum Microsoft Dynamics CRM, SalesForce CRM, Netsuite sau Infor si certifica dedicarea cu care Entersoft pune la dispozitia companiilor medii si mari solutii de business mobile de top.

 

Rezultatele detaliate ale evaluarii sunt disponibile pe site-ul TEC:

https://www3.technologyevaluation.com/research/certification-report/tec-software-review-entersoft-mobile-sales-force-automation.html

 

Entersoft Mobile CRM/SFA a fost evaluata in cadrul unor sesiuni demo si pe baza unor analize profunde de tip benchmark de catre un analist senior din cadrul TEC, ca parte a programului de revizuire periodica a acestor solutii. Raportul permite cititorilor sa se informeze in detaliu asupra solutiei Entersoft Mobile CRM/SFA din perspectiva unui analist independent. Raportul analizeaza principalele functionalitati ale produsului precum Lead & Opportunity Management, Territory Management, Visit Planning, Mobile Field Sales, Mobile Collection Management, Mobile trade and credit policies Management, Mobile User Interface & User Experience etc.

 

Entersoft Mobile SFA a fost dezvoltata pentru a asigura interactiuni foarte eficiente online, in timp real, intre angajatii din linia intai a companiilor precum agentii de vanzari si cei din back-office. De asemenea, solutia poate functiona si offline si este utila companiilor medii si mari din multiple domenii de activitate, dar in special celor care activeaza in industria bunurilor de larg consum, industria alimentara, a produselor vestimentare si de incaltaminte, farmaceutica si telecom.

 

 

Despre Technology Evaluation Centers

Technology Evaluation Centers (TEC) este cel mai mare furnizor global de resurse pentru selectia de software si servicii IT care are ca obiectiv sprijinirea companiilor si altor organizatii in a alege cel mai bun software de business potrivit cu nevoile lor. Prin intermediul expertilor sai specializati in procesele de selectie si luare a deciziilor, TEC reduce perioada de timp, costul si riscul asociat selectarii unei solutii enterprise. Cei peste 3,5 milioane de abonati la rapoartele de cercetare ale TEC beneficiaza la maximum de cercetarea detaliata pe care expertii TEC o realizeaza constant asupra a mai mult de 1000 de solutii informatice din multiple domenii. TEC este recunoscut ca fiind principala companie globala ce ofera ghiduri si rapoarte de cercetare pentru selectia de software de business punand companiilor la dispozitie resursele sale. Pentru mai multe informatii vizitati www.technologyevaluation.com