Căutare
Limba:
Entersoft
Compania

Entersoft S.A. este un important dezvoltator de solutii software si furnizor de servicii software pentru mediul de afaceri din Europa de Sud-Est și din Orientul Mijlociu.

 

Compania oferă o suită cuprinzătoare și integrată de solutii software de afaceri de tip ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce și BI, complet dezvoltate pe cele mai recente tehnologii Microsoft .NET®, atat in varianta tip premise, pe Cloud, cu licență sau software ca si serviciu (SaaS).

 

Entersoft a crescut impresionant, extinzandu-si in mod constant portofoliul cu clienti de prestigiu din aproape toate sectoarele de activitate și verticalele de piata, ce isi desfasoara cu încredere operațiunile lor de zi cu zi și iau deciziile strategice bazandu-se pe produsele si solutiile inovatoare ale Entersoft. Compania se adreseaza întreprinderilor mici, mijlocii și mari, cu produse și soluții software care aduc un plus de valoare pentru clienții săi, cu ajutorul carora sa-si amplifice competitivitatea pe piata, sa-si îmbunătățeasca comunicarea internă și externă cu publicul tinta și să le ajute sa puna in aplicare planurile de dezvoltare. Mai mult decât atât, Entersoft oferă soluții pe verticale de piata pentru diverse nișe, cum ar fi companiile de transport, de întreținere a navelor, instituțiile de învățământ privat și altele.

 

 

Compania este listata la “Alternative Market of the Athens Stock Exchange”, avand filiale in Bulgaria si Romania Emiratele Arabe si detine companiile grecesti Retail Link si Cardisoft. De asemenea compania exporta produse si servicii software in tari precum Cipru, Serbia si Quatar si Arabia Saudita printr-o retea de parteneri certificati. Entersoft a dezvoltat o retea de Partneri Certificati care asigura suport continuu de inalta calitate precum si servicii de implementare de calitate pentru clientii finali.

 

Misiunea Entersoft este de a oferi inovatie tehnologica in mod constant, prin dezvoltarea unei game de solutii software integrate, dublat de asigurarea de servicii de suport de inalta calitate, toate pentru a asigura o eficienta maxima clientilor nostri.

 

Principalele avantaje competitive ale Entersoft sunt:

  • Prospetimea, flexibilitatea si eficienta structurii de business, combinate cu o vasta expertiza cu viziunea clara si strategia de dezvoltare a companiei.

  • Produse inovatoare bazate pe cele mai noi tehnologii datorita investitiilor continue in Cercetare si Dezvoltare.

  • Servicii de inalta calitate. Compania are o experienta indelungata in implementari de proiecte în companii de dimensiuni medii si mari, precum si in cazul celor mici şi mijlocii. Entersoft inglobeaza concepte avansate de tip know-how si tehnologie de ultima generatie, si ofera suport imbunatatit si servicii de inalta calitate pentru clientii si partenerii de afaceri.

  • Personalul calificat. Echipa Entersoft are o experienta bogata si de lunga durata, in domeniul solutiilor software pentru mediul de afaceri si in relatia cu clientii. Resursa umana reprezinta unul dintre factorii de succes ai companiei in care investim constant pentru cresterea know-how-ului si a expertizei.

  • Clientii loiali si cu un inalt nivel de satisfactie.