Căutare
Limba:
Entersoft
Premii
Certificare Produse

[image] 

2015

Entersoft Business Suite | ERP

Mixed Mode Manufacturing

Certificata de Technology Evaluation Centers

 

 

Entersoft Business Suite ERP pentru Mixed Mode Manufacturing a primit recunoastere internationala si certificare din partea Τechnology Evaluation Centers (TEC) – cel mai important furnizor online de servicii de selectare si cercetare a solutiilor software care ajuta companiile sa evalueze si sa aleaga cele mai bune servicii pe care sa le implementeze in functie de nevoile punctuale.

 

Astfel, Entersoft, prin demonstrarea adaptabilitatii si competentelor dinamice in conformitate cu cerintele de pe pietele pe care s-a extins, a devenit unul dintre putinii furnizori de software din Europa Centrala si de Est acreditati de TEC.

Ted Rohm, Analist Senior ERP la TEC a mentionat in raport: „Se observa foarte usor satisfactia pe care clientii Entersoft o au atunci cand folosesc suita de care dispun. De asemenea, companiile care sunt in cautare de solutii ERP de nivelul numelor mari precum Microsoft, Sage, SAP sau Oracle, dar la un pret mult mai bun, cu siguranta inlud Entersoft pe lista scurta de optiuni. Dezavantajul pentru firmele care se afla in afara zonei geografice pe care Entersoft o acopera este ca acestea trebuie sa astepte pana cand serviciile vor ajunge si acolo.”

 

[image] 

Download

Entersoft Business Suite | ERP

Certification Report in PDF

 

Ca parte a procesului de certificare de catre TEC, Entersoft Business Suite a participat la mai multe sesiuni de demonstratii si analize in fata auditorului oficial. Raportul final a inclus date despre toate functionalitatile de care Entersoft dispune si despre suportul real pe care il ofera afacerilor care au integrat aceste solutii. Astfel, in raport se gasesc informatii detaliate despre serviciile Entersoft Business Suite ERP din perspectiva analistului TEC independent, neimplicat direct in aceasta industrie.

 

In conformitate cu TEC, Entersoft Business Suite ERP exceleaza la capitolele ergonomie si utilizare, mod de lucru, gestiune de documente, securitate si functionalitati pe terminalele mobile. Mai mult decat atat, alte puncte importante in raport, dar si diferentiatori fata de concurenta sunt considerate Ease of Implementation and Maintenance (exploatarea si mentenanta facile), precum si Segmentation Studio, caracterizat ca fiind un “instrument unic si versatil”. Cu ajutorul modulului Segmentation Studio se pot segmenta foarte usor datele din sistem, lucru benefic pentru departamentele de marketing si vanzari, si nu numai. „Poate fi folosit de toti angajatii unei companii, limitarile fiind doar la nivelul gandirii fiecarui individ in parte”, conform lui Ted Rohm, Senior ERP Analyst, TEC.

 

Aflati mai multe vizitand pagina www.technologyevaluation.com

 

Download

Entersoft Business Suite | ERP

Certification Report in PDF

 

 

TEC este un analist independent de evaluare a tehnologiilor online. Pentru a obtine certificare, producatorii de software trebuie sa demonstreze in fata unui analist TEC functionalitatile si capacitatea de integrare a produselor pe care le vand in afacerile clientilor. Analiza incepe cu o demonstratie din partea furnizorului pentru a arata analistului functionalitati precum experienta pe care o ofera utilizatorilor si interfata de lucru, modul de accesare si alte beneficii pe care le pune la dispozitia clientilor. Mai mult decat atat, furnizorul trebuie sa completeze un chestionar astfel incat sa scoata in evidenta beneficiile directe si sa atraga atentia analistului TEC cu informatii suplimentare fata de cele deja stiute de el. Toate tehnologiile online care trec testele ajung sa primeasca certificarea “TEC Certified Product”.

 

Despre Technology Evaluation Centers

Din pozitia de lider in furnizarea de servicii online de selectare si cercetare a solutiilor tehnologice, Technology Evaluation Centers (TEC) ajuta companiile si organizatiile sa aleaga cele mai bune firme de software specifice nevoilor punctuale. Avand la baza o expertiza vasta in domeniu, TEC ajuta si la reducerea timpului, costurilor si riscurilor asociate in luarea de decizii de alegere a solutiilor software pe care clientii sa le integreze. TEC are peste 400.000 de abonati la informatiile pe care le furnizeaza despre evaluare si selectare de servicii de software. Pentru mai multe informatii accesati www.technologyevaluation.com.