Căutare
Limba:
Entersoft
Premii

2015

 

 

Aplicatiile Entersoft Mobile au primit doua Premii la CYTA Mobile Excellence Awards 06/15 

 

 

[image]Entersoft a fost premiata cu doua Premii de Argint, la CYTA Mobile Excellence Awards

 

1. La categoria Aplicatiilor “Mobile Sales Force”, Entersoft Mobile Sales Force Automation a primit Premiul de Argint.

 

2. La categoria Aplicatiilor “Mobile Services”, Entersoft Mobile Field Marketing a primit Premiul de Argint.

[image] 

Evenimentul anual este co-organizat de Boussias Communications si E-Business Research Center, ELTRUN, de la Universitatea Economica si de Afaceri din Atena, care este de asemenea responsabila si pentru suportul stiintific al competitiei. Scopul acestor premii este de a evidentia modul in care inovatia poate fi implementata cu cele mai bune practici, in sistemul de business si marketing. Criteriile de acordare a premiilor au fost, pe langa multe altele, inovatia aplicatiei, succesul de pe piata, precum si cantitatea si calitatea datelor cu privire la castigurile clientilor folosind aceste aplicatii.

 

 

2 Premii de Excelenta pentru Entersoft, pentru solutiile software implementate in cadrul Frezyderm & Golden Brands.

Mai precis, Entersoft a obtinut medalia de Argint la categoria Tehnologii Organizationale pentru implementarea Entersoft Mobile Sales Force Automation in cadrul Frezyderm. Solutia software a contribuit la cresterea eficientei echipelor de vanzari si cresterea productivitatii, optimizarea activitatilor de merchandising si promovare, imbunatatirea relatiilor cu clientii, si totodata reducerea cheltuielilor operationale.

In cadrul Digital Marketing & Social Media la categoria vanzari, Entersoft a obtinut medalia de Bronz, pentru beneficiile aduse in cadrul companiei Golden Brands prin implementarea solutiilor Entersoft E- Commerce si Entersoft Social CRM. Un management agil al continutului dublat de managementul retelelor de comunicare si al canalelor de vanzare in cadrul Golden Brands, au dus la cresterea traficului pe retelele de socializare ale companiei si pe website-ul companiei, si implicit la cresterea efectiva a numarului de clienti si o contributie semnificativa la rata de conversie.

In Martie 2015, Dl. Stavros Menegos, Director R&D al Entersoft, a fost selectat drept Director Regional Microsoft. Angajamentul Entersoft pentru inovatie impreuna cu investitiile semnificative si continue in cercetare si dezvoltare, au contribuit decisiv la selectarea domnului Menegos de catre Microsoft. Atat Microsoft cat si competitorii sai, i-au recunoscut abilitatile si contributia in multe domenii importante, cunostintele sale profunde in tehnologie si in afacerile IT, calitatea sa de lider si de pionier in industria IT, precum si abilitatea sa de a impartasi din experienta si din expertiza sa, atat cadrul unor evenimente unde este frecvent invitat ca speaker, cat si in mediul online.

 

 

2014

 

 

Doi dintre clienții Entersoft, Electronet și L’Oreal Hellas, au primit distincțiile Sales Excellence Awards 2014 pentru exploatarea beneficiilor aplicației Entersoft Mobile® .

Electronet pentru aplicația de retail folosită în magazinele din Creta a câștigat GOLD Award la categoria Innovative Retail Store în urma utilizării soluției Entersoft Mobile® Retail Sales Assistant. Aplicația contribuie semnificativ la îmbunătățirea experienței clienților, la optimizarea operațiunilor cotidiene și generează creșterea vânzărilor.

 

L’OREAL Hellas  a câștigat BRONZE Award  la categoria  Sales Technologies pentru două dintre diviziile companiei (produse pentru piața consumer și dermo-cosmetice) pentru beneficiile înregistrate în urma exploatării soluției Entersoft Mobile® Sales Force Automation & Entersoft Mobile® Merchandising de către echipele de vânzări.  Entersoft Mobile® este o aplicație unitară pentru toate echipele de vânzări și optimizează operațiunile zilnice prin creșterea acurateței, eficienței și productivității.

 

Evenimentul Sales Excellence Awards este o inițiativă a Sales Institute din Grecia și este organizață împreună cu Boussias Communications.

 

2013

 

 

Entersoft Mobile® SFA, soluția mobilă pentru automatizarea forței de vânzări, a primit recunoașterea AppWARDS 2013 la categoria Business & Corporate. Aplicația automatizează operațiunile de vânzări, activitățile de marketing și merchandising, realizarea de chestionare și sondaje pe baza unor tehnologii moderne pentru telefoane mobile și tablete disponibile pe diverse sisteme de operare și cu multiple modele de livrare, atât on premises cât și din Microsoft Azure Cloud în regim Software as a Service (SaaS) pentru a acoperi toate cerințele clienților. Mai mult, aplicația s-a diferențiat în cadrul premierii și pentru cota de piață extinsă. Peste 80 de proiecte relevante au fost derulate în diverse sectoare economice în patru țări, beneficiarii fiind companii multinaționale de top. În mod curent, peste 1500 de utilizatori mobili își derulează activitatea zilnică pe baza Entersoft Mobile, iar numarul este în creștere. AppWARDS este un eveniment organizat de Twilight Zone Publications, cu susținere științifică din partea Intelligent Media Lab (IML) și  E-Business Research Center (ELTRUN) din cadrul Universității Economice din Atena, iar juriul este format din cadre universitare, cercetători și specialiști în marketing.

 

Entersoft S.A. a castigat anul acesta premiul “Growth & Investment Activity” in cadrul ceremoniei Business IT Excellence Awards pentru investitiile realizate de companie in noi servicii (Entersoft Mobile®), cat si pentru achizitionarea de noi tehnologii si deschiderea unor canele de distributie, atat la nivel local cat si international prin parteneriate avantajoase si prin achizitii.

Business IT Excellence Awards (BITE) este organizat de revista “netweek” in parteneriat cu Laboratorul de Comert Electronic (ELTRUN) din cadrul Universitatii Economice din Atena, Grecia. Premiile BITE sunt apreciate pentru standardele ridicate de evaluare pe care organizatia le aduce si pentru juriul format din specialisti de renume de pe piata IT locala.

 

 

2012

 

In Iunie 2012, Microsoft din Grecia a premiat compania Entersoft pentru aplicatiile Cloud in Windows Azure. Cautand aplicatii inovatoare cu potential comercial in Windows Azure si Windows Phone 7, pentru Europa Centrala si de Est, Microsoft a organizat competitia “Your Business - Your Fame”. Propunerile prezentate de partenerii Microsoft au fost evaluate in functie de caracteristicile inovatoare. Entersoft S.A. s-a clasat pe primul loc la categoria Windows Azure in Grecia, cu aplicatiile sale de business bazate pe cloud - E-Commerce si Mobile din Entersoft Business Suite®. Aceasta distinctie ii ofera companiei Entersoft oportunitatea de a concura pentru premiul din Europa Centrala si de Est, premiu ce va fi desemnat in timpul “World Partner Conference Microsoft” (WPC) care va avea loc in iulie in Toronto, Canada.

 

In Iulie 2012, Entersoft a primit doua premii la conferinta Business IT Excellence Awards 2012. Unul este pentru Activitatea Internationala si operatiile strategice de export si celalalt pentru proiectele de implementare ERP in Grupul de Companii ALFAWOOD, cu software-ul integrat Entersoft Business Suite. Business IT Excellence Awards 2012 a premiat cele mai bune practici IT&C utilizate de companii din Sectoarele Private si Public, in Grecia. Conferinta “Business IT Excellence Awards 2012” este realizata cu ajutorul revistelor de IT din Grecia precum si de “reteaua” Boussias Communication, cu suportul Greek Laboratory of Electronic Commerce (ELTRUN) al Universitatii Economice & Business din Atena (AUEB).

Incepand cu luna martie Entersoft Romania este certificata ISO 9001.

De la inceputul lunii august Entersoft Romannia s-a certificat ISO 27001.

 

 

2011

 

In Iulie 2011, Universitatea Economica si de Afaceri din Atena a recunoscut Entersoft S.A. pentru suportul si contributia la Academia de Cercetare pentru 2011 pentru Masteratul in Marketing si Comunicare cu programe tehnologice noi pentru studii.

 

 

2010

 

Entersoft a obtinut titlul “2010 Microsoft Country Partner of the Year” pentru Grecia. Compania a fost aleasa pe plan international din partenerii de top ai Microsoft ca lider de livrare de solutii pe tehnologia Microsoft. Premiile vor fi prezentate intr-o serie de categorie, cu castigatorii alesi dintr-un bazin cu aproximativ 3.000 de participanti din intreaga lume. Entersoft a fost recunoscuta pentru tehnologia superioara, inovare precum si implicarea filialei pentru Microsoft Country Partner of the Year Award. Microsoft Country Partner of the Year Award recunoaste partenerii la nivel national care au demonstrat excelenta in afaceri in furnizarea de solutii Microsoft clientilor de-a lungul anilor. Acest premiu recunoaste Entersoft pentru angajamentul efectiv cu birourile locale Microsoft pentru satisfacerea clientilor existenti, castigarea de noi clienti si impactul asupra afacerilor. “Suntem incantati sa recunoastem Entersoft din Grecia ca Microsoft’s Country Partner of the Year,” a declarat Allison Watson, Corporate Vice President, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. “Entersoft a demonstrat cel mai inalt nivel de excelenta si inovare, prin combinarea expertizei pietei locale cu solutii superioare si servicii care indeplinesc nevoile clientilor nostrii.”

 

Entersoft a fost evaluata de către Grupul ICAP ca fiind una dintre «Cele mai puternice companii din Grecia». Această recunoaştere importantă verifică solvabilitatea acesteia şi duce compania catre întreprinderile cele mai puternice din Grecia, care sunt gata să facă faţă provocărilor timpurilor noastre.

«Cele mai puternice companii din Grecia» este o comunitate de întreprinderi care sunt evaluate la cel mai înalt criteriu de catre ICAP.

ICAP Group este recunoscut de către Bank of Greece ca o instituţie externă de evaluare de credit şi de către Banca Centrală Europeană ca o sursă de Evaluare. Doar una din zece companii din Grecia îndeplineste criteriile necesare pentru a fi inclusa în comunitate celor mai puternice companii.

 

 

2008

 

In cadrul "Business Awards HRIMA - George Ouzounis 2008" realizat in timpul celei de-a treia Conferinte de Afaceri Internationale “South-East Europe Investment Conference 2008”, Entersoft a castigat Premiul al doilea la Categoria «Best Company in the Alternative Market of A.S.E. - 2008».

 

 

2003

 

In 2003, Secretariatul General al Cercetarii si Tehnologiei, a finantat dezvoltarea platformei tehnologice enter.net, care este baza tuturor produselor companiei in conformitate cu al 3 lea Program de Suport Comunal pentru dezvoltarea cercetarii in domeniul industrial si tehnologiei adresandu-se noilor afaceri.

Inovatia tehnologica a fost deasemenea recompensata de Microsoft® Corporation, care a selectat Entersoft si R&D Manager pentru detinerea celei mai puternice abilitati tehnice si profilul pentru diseminare a platformei Microsoft®.net in Grecia. Aceasta distinctie a facut Entersoft membra a unui mecanism global care incorporeaza 120 de ingineri software din 50 de tari din intreaga lume pentru Microsoft®.net.